EXPLUS-AVALEM EXPERIÈNCIA PLUS Programa de subvencions d’ocupació per la contractació de persones desocupades d’almenys de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana.

El destí final d’aquestes ajudes i subvencions és la contractació per part d’ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana, o els seus organismes autònoms, de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat. La sol·licitud d’aquestes ajudes només les poden realitzar les esmentades entitats.

—————————————————————————————————————-

En l’actualitat, l’Ajuntament d’Oliva a través del Departament d’Ocupació i Empresa, està executant aquest programa EXPLUS-AVALEM EXPERIÈNCIA PLUS en 2021-2022 que es va iniciar el passat 30 de desembre de 2021 i que finalitzarà el pròxim 29 de desembre de 2022.

En aquest programa s’han contractat un total de 10 persones d’almenys 30 anys distribuits en diferents departaments del consistori municipal. En concret, formen part d’aquest programa 3 auxiliars administratius, 1 mantenidor d’edificis, 2 auxiliars d’informació turística, 4 auxiliars d’oficis (1 pintor, 1 electrista i 2 jardiners).

——————————————————————————————————-

De cara a 2022-2023, des del Departament d’Ocupació i Empresa, s’ha sol·licitat la concessió d’aquest mateix programa. Enguany s’ha sol·licitat la contractació d’un auxiliar administratiu.

𝟭 𝗟𝗟𝗢𝗖 𝗗𝗘 𝗧𝗥𝗘𝗕𝗔𝗟𝗟 𝗔𝗨𝗫𝗜𝗟𝗜𝗔𝗥 𝗗𝗘 𝗚𝗘𝗦𝗧𝗜Ó 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗡𝗜𝗦𝗧𝗥𝗔𝗧𝗜𝗨 , 𝗚𝗖 𝟳.

– 𝗙𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶ó: 𝗖𝗙𝗚𝗦/𝗖𝗙𝗚𝗠 𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝗶ó 𝗶 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗲𝘀

– 𝗗𝘂𝗿𝗮𝗰𝗶ó 𝗱𝗲𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮𝗹𝗹: 𝟭𝟮 𝗺𝗲𝘀𝗼𝘀

– 𝗝𝗼𝗿𝗻𝗮𝗱𝗮 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗮

Per obtenir més informació cal telefonar al departament d’Ocupació i Empresa 96.285.17.43 per concertar una entrevista o acudir amb DNI i DARDE a les oficines del departament d’Ocupació i Empresa ubicades en el C/ Constitució, núm. 2, segona planta, en el període del 15 al 30 de juny.