EMPUJU-AVALEM JOVES és un programa de subvencions d’ocupació per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020. El destí final d’aquestes ajudes i subvencions és la contractació per part dels ajuntaments i les mancomunitats de la Comunitat Valenciana, de persones desocupades menors de 30 anys, que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat i com a beneficiàries en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. La sol·licitud d’aquestes ajudes només la poden realitzar les esmentades entitats.

———————————————————————————

En l’actualitat, l’Ajuntament d’Oliva a través del Departament d’Ocupació i Empresa, està executant aquest programa EMPUJU-AVALEM JOVES en 2021-2022 que es va iniciar el passat 30 de desembre de 2021 i que finalitzarà el pròxim 29 de desembre de 2022.

En aquest programa s’han contractat un total de 13 joves menors de 30 anys distribuits en diferents departaments del consistori municipal. En concret, formen part d’aquest programa 3 auxiliars administratius, 1 mantenidor d’edificis, 3 conserges, 1 monitor esportiu, 3 informàtics i tècnics d’audiovisuals i 2 telefonistes/recepcionistes.

——————————————————————————————————-

De cara a 2022-2023, des del Departament d’Ocupació i Empresa, s’ha sol·licitat la concessió d’aquest mateix programa. Enguany s’ha sol·licitat la contractació d’un auxiliar d’informació de turisme.

Requisits:

– F𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶ó acadèmica: 𝗖𝗙𝗚𝗦/𝗖𝗙𝗚𝗠 𝗧𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺𝗲 / 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶ó 𝗲𝘀𝘁𝗮𝗯𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 𝘁𝘂𝗿í𝘀𝘁𝗶𝗰𝘀

– 𝗗𝘂𝗿𝗮𝗰𝗶ó 𝗱𝗲𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮𝗹𝗹 𝟭𝟮 𝗺𝗲𝘀𝗼𝘀

– 𝗝𝗼𝗿𝗻𝗮𝗱𝗮 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗮

Per obtenir més informació cal telefonar al departament Ocupació i Empresa 96.285.17.43 per concertar una entrevista o acudir amb DNI i DARDE a les oficines del departament d’Ocupació i Empresa ubicades en el C/ Constitució, núm. 2, segona planta, en el període del 15 al 30 de juny.